Episode 1, The Bennies

Nou, hier is het. De langverwachte 1st episode van ik wil nu naar huis gaan. Ik dacht dat ik sterk moest beginnen, dus hier zijn 50 minuten van mij die met Jules en Craig van Australische favoriete partiers, The Bennies, praten.

Zoals ik op de podcast noem, werd het interviewgedeelte van deze podcast ongeveer een jaar geleden opgenomen in een erg vreemde hotelkamer in een kleine Oostenrijkse stad Schwanenstadt. De eerste paar afleveringen zijn waarschijnlijk oudere opnamen die rond deze tijd zijn afgerond (in principe wanneer ik met een volledige registratieboot reist) maar hopelijk eerder eerder dan later kan ik wat meer up-to-date worden.

Hoop dat u geniet en abonneer u alstublieft op de podcast service die u gebruikt voor toekomstige afleveringen!

Volg de podcast op Twitter @homenowplease en op instagram @iwanttogohomenowplease