Eet nederlaag bevestigd om de vuurbal te openen - Fueling de Fireball Tour op de O2 Academy in Leeds!

Dus als je een geweldige tour in Japan speelde, was het niet goed genoeg, we zijn gegaan en de openingsklap op het land geland Vuurbol "Branden van het vuur" Tour opening voor Reel Big Fish, Mad Caddies, Anti-Flag en Zoete Kleine Machine (Fireball's heetste band van 2017 bij de O2 Academy Leeds op zondag 15th October 2017!

We zijn blij om deze show te spelen en zal een van de grootste stadia zijn waarop we gespeeld hebben. Ook geselecteerd om deze show te spelen zal ons ook in de gelegenheid stellen om "Fireballs Hottest Band of 2018" te zijn

Deuren voor de show worden geopend op 6pm en als we het eerst zijn, zouden we mensen ertoe aanraden om vroegtijdig te komen om ons te vangen en van deze ervaring te genieten.

Tickets zijn belachelijk goedkoop bij £ 10 (plus boekingskosten). Je kan de jouwe krijgenHIERof als u meer informatie of toegangsbehoeften nodig hebt, gebruik dan de volgende gegevens om contact op te nemen met de locatie

Toegankelijke Tickets

O2 Academy Leeds heeft al gevraagd om alle toegankelijke ticketing aanvragen alleen door hun vertegenwoordigers te vragen. * De vakbondinformatie is onderhevig aan wijzigingen.

Telefoonnummers):0113 3891555
e-mail: mail@o2academyleeds.co.uk

Serviceuren:Maandag - Vrijdag 12pm - 5pm, Zaterdagen 12pm - 4pm.

Bedankt voor uw steun.